Hitta Odd Fellow

Sök på valfri ort för att hitta Odd Fellow-verksamheter i Sverige.

Intresserad?

Vill du veta mer om Odd Fellow och hur du kan bli medlem i Orden, vad det innebär och vad du kan göra för omvärlden? Fyll i vår intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Gåva till Vrinnevisjukhuset
Odd Fellow gör barn i Norrköping gladare

Rebeckaloge nr 95 Mathilda Lenning finns i Norrköping. Som alla medlemmar inom Odd Fellow Orden följer de östgötska Rebeckasystrarna Ordens urgamla bud som förenklat och översatt till dagens språk innebär att alla medlemmar ska hjälpa medmänniskor som av olika anledningar har det svårt.

10 000 kr till Lekterapin vid Vrinnevisjukhuset
27 november 2014 överlämnade företrädare för Rebeckaloge nr 95 Mathilda Lenning en gåva på 10 000 kronor till Vrinnevisjukhusets Barnklinikens lekterapi.
Pengarna, som har insamlats av medlemmarna i logen ska, enligt gåvobeviset, användas till inköp av leksaker och böcker på Lekterapin. 

 

Gåvan överlämnades till vårdenhetschef Martin Nilsson och lekterapeut Gunilla Olsson.

Rebeckalogen Mathilda Lenning representerades av Övermästare Britt-Marie Ch Carlsson, Undermästare Britta Mellfors, syster Kajsa Salokannel och syster Britt Nilsson som även fotograferade. 


Efter överlämnandet i Lekterapins lokaler bjöds på kaffe och Martin Nilsson och Gunilla Olsson berättade om verksamheten på Barnkliniken och lite om tankarna kring hur man vill använda pengarna utifrån de behov man anser finns.
 

 

(Publicerat 2014-12-02)