Hitta Odd Fellow

Sök på valfri ort för att hitta Odd Fellow-verksamheter i Sverige.

Intresserad?

Vill du veta mer om Odd Fellow och hur du kan bli medlem i Orden, vad det innebär och vad du kan göra för omvärlden? Fyll i vår intresseanmälan så kontaktar vi dig.

24 000 kronor till behövande barn
Odd Fellow i Växjö gav barn en mysig sommar

2013 överlämnade brödralogen 101 Ansgarius 24.000 kronor till IOGT/NTO i Växjö. Pengarna var öronmärkta för den sommarverksamhet som man sedan några år bedriver tillsammans med Nykterhetsrörelsens Scoutförbund.

Sommarläger för familjer med svårigheter

Verksamheten innebär att IOGT/NTO anordnar femdagars sommarläger på Storön i Toftasjön strax utanför Växjö. Lägret bjuder, förutom mysigt skön avkopplande sommar, på aktiviteter som fiske, tipspromenader, kanotpaddling, bad, grillning och annat.Deltagare i lägret är ensamma föräldrar med barn, där föräldrarna haft missbruk eller levt ihop med någon som haft sådana problem De flesta av dessa föräldrar har också en mycket begränsad ekonomi.

Denna verksamhet ligger helt i linje med Odd Fellow Ordens ideal och det blev nu andra året som Logen beslutade att ställa upp med ett ekonomiskt bidrag.


Övermästare Göran Olsson omgiven av Margit Karlberg och Eduardo Rossel, representanter för IOGT/NTO som just tagit emot gåvobeviset på pengarna.