Kjell Bergkvist donerar 18000
Rekordstor donation till Happy Walk

Från de fem ungdomarna som just nu genomför sitt välgörenhetsprojekt Happywalk i Thailand meddelades under kvällen fredagen den 4 november en bra sak; att man nu nått fram till Hua-Hin, dels en jääättebra sak; alla tidigare donationsrekord är nu slagna!

Det är skådespelaren Kjell Bergqvist som tillsammans med sin familj har valt att skänka inte mindre än 20 kr/km till Happy Walk!
Eftersom vandringen i Thailand omfattar 900 kilometer innebär denna rekorddonation att Barnhemmet får ytterligare 18 000 kronor.

Man ska i sammanhanget veta att detta inte är första gången Kjell stöttar barnhemmet då han både skänkt reklamuppdragsgage, samt varit med och designat skor där en viss summa av intäkterna gått till barnhemmet.

Den Kjell B som på film och scener ofta får gestalta tuffa, arroganta och elaka personer, är som människa någonting helt annat.
I det Berkvistska bröstet klappar ett varmt hjärta som ser mer till medmänsklighet än till egen plånboksfyllning.

Från alla barnen i Barnhemmet i Muang Mai och från hela den svenska Odd Fellow Orden kommer här ett uppriktigt VARMT TACK!

Här når du Happy Walk's bloggsida där du kan följa och ta del av de fem ungdomarnas häftiga vandring för att stödja Barnhemmet.