Vestmannia
Information

Det här är logen n:o 7 Vestmannia
I Västerås finns tre brödraloger och två Rebeckaloger. Logen n:o 7 Vestmannia är den äldsta av logerna i Västerås.

Vi träffas kl 18.30 i Odd Fellow-huset på Källgatan 13, första och tredje tisdagen i månaden under terminerna.

Träffarna börjar med ett sammanträde, varannan gång är det följt av en måltid med program och varannan gång av gradgivning och en festmåltid. Vid gradgivning och festmåltid har vi frack, annars mörk kostym.

Nå din fulla potential
Odd Fellows mål är att bidra till att medlemmarna når sin fulla potential. Gradgivningarna är en hjälp på vägen och vill utmana bröderna till ökad personlig utveckling.

Som en konsekvens av arbetet med personlig utveckling bedriver logen ett välgörenhetsarbete och bidrar med pengar, insamlade bland medlemmarna, till olika Västeråsorganisationers hjälparbete, framför allt till barn och unga.

Bli medlem
Alla är välkomna att ansöka om medlemsskap, kontakta någon av ämbetsmännen som du hittar kontaktuppgifter till här på hemsidan eller om du känner någon som är med i Odd Fellow, kontakta honom. Nya medlemmar väljs in efter förslag från en medlem.

Varje termin ordnar vi en vänafton då intresserade kan komma och känna på stämningen i vår loge och orden.

Medlemsavgiften är för närvarande 1 200 kr/år.

Seniorklubben
Medlemmarna bjuds också in till Västeråslogernas gemensamma Seniorklubb. Klubben träffas under terminerna till ett enklare program kl 14 andra torsdagen i månaden.

Damklubben
Fristående från logen finns en damklubb dit brödernas respektive inbjuds till möten kl 19 den tredje måndagen i månaden under terminerna. Damklubbens uppgift är att främja vänskap och förståelse samt utöva humanitär verksamhet.