Hemdall
Information

Välkommen till Odd Fellow och Loge N:o 50 Hemdall!

Möt gemenskap och kamratskap
Två gånger i månaden - 2:a och 4:e torsdagen - träffas vi i vårt vackra ordenshus på Vasagatan 9. Logekvällen inleds med ett sammanträde som pågår i cirka en timme. Därefter har vi en gemensam måltid som ofta avslutas ett intressant föredrag eller underhållning. Medlemmarnas ålder i Hemdall spänner från 20 till över 90 år med erfarenhet från vitt skilda yrken. Som medlem får du uppleva stimulerande samtal och utbyta erfarenheter som berikar dina sinnen och breddar din livserfarenhet. Som lite extra krydda arrangerar Logen festmåltider och utflykter under året där din hustru/sambo också bjuds in. I grunden handlar det om kamratskap baserat på Odd Fellows tre kärnord, Vänskap Kärlek Sanning.

Vänafton för dig som vill veta mer
Vi hoppas att du upplever detta som lockande. Som medlem i Odd Fellow är du en del av en fast sammansvetsad kedja, där du ger av din kunskap, din erfarenhet och din människokärlek. Och du kan vara förvissad om att få mångfalt tillbaka.
Känner du att du delar de värden vi står för är du välkommen till oss på en vänafton. Ställ dina frågor till oss då för att själv bilda dig en uppfattning om oss och vårt arbete. Medlemskap är öppet för den som är folkbokförd i Sverige och har fyllt 18 år.
Känner du ingen som är medlem i Odd Fellow är du välkommen att ringa vår Övermästare - Anders Larsson, 0732-313874 - och berätta att "detta verkar intressant" jag vill veta mer.

Kostar inte mer än 160:- månaden
Årsavgiften i Logen N:o 150 Hemdall är för närvarande 1 920:-, dvs 160:-/månaden. Måltidskostnad, 120-145:- tillkommer även en gradavgift vid varje grad, för närvarande 300:-. Totalt är det fyra gradgivningar under en treårsperiod.