Esaias Tegnér
Information

Information om vår verksamhet

Bröderna i Logen 102 Esaias Tegnér träffas två gånger i månaden, första och tredje helgfria onsdagen. Undantagna är sommarmånaderna juni till augusti. En logekväll startar klockan 19.00 med sammanträde som pågår i ca. en timme.

Efter sammanträdet träffas logemedlemmarna till måltid i matsalen under gemytligt småpratande. Samtalen fortsätter vid kaffet i klubblokalen en trappa upp. I samband därmed förekommer föredrag eller underhållning av olika slag.

Vi hoppas att detta verkar lockande för dig som ännu inte är en Odd Fellowbroder. Som medlem i Odd Fellow är du en länk i en fast sammansvetsad kedja, där du ger av din kunskap, din erfarenhet och din människokärlek. Du kan vara förvissad om att få minst lika mycket tillbaka.

För att ge vårt ordensliv en värdig inramning bär vi mörk kostym vid våra sammankomster.

Du är välkommen att ta kontakt med någon logebroder - några av oss hittar du under fliken Kontakt här ovan till vänster - för att få mer information. Du kan också besöka oss vid en vänafton. Välkommen!

Inom Odd Fellow finns en motsvarande verksamhet för damer, närmast Rebeckalogerna R 18 Selma Lagerlöf och R 98 Charlotte Löwensköld, båda med säte i Karlstad.