Cecilia Wasa
Information

r55 hemsida


Anmälan eller avanmälan av måltid
http://www.arbogaoddfellow.se/r55/meny_maltider.htm


Hur blir Du medlem i vår loge ?
Genom förslag till inval av någon medlem.
Om Du inte känner någon medlem, men är intresserad av och delar Odd Fellow's budskap, så är Du välkommen att kontakta logens övermästare.

Verksamheten
Logen träffas två gånger per månad i vårt eget Ordenshus på Räntmästaregatan 4 i Arboga. Det är som regel andra och fjärde måndagen i månaden, undantagna är sommarmånaderna juni och augusti (ej juli).

En logekväll startar normalt klockan 19.00 med ett sammanträde på ca en timme. Kvällar, när gradgivning sker, kan detta sammanträde pågå i ca två timmar. Efter sammanträdet träffas medlemmarna i klubblokalen, där en gemensam måltid intages under gemytligt småpratande. I samband med logesammanträdet eller klubbmåltiden, kan föredrag eller uppträdanden av olika slag förekomma.

Genom Odd Fellows sammansättning av medlemmar från vitt skilda yrkesgrupper, kan vi ofta hitta dessa föredragshållare/underhållare i våra egna led. Dessutom arrangerar logen olika fester och utflykter under året, då vi även inbjuder våra herrar och vänner. För våra utsökta måltider, i den egna klubblokalen, svarar klubbutskottet med ansvarig klubbmästare.

Det viktigaste för oss är kamratskapet och Odd Fellow's humanitära program. Vi hoppas att detta verkar lockande för Dig, som ännu inte är en Ordenssyster. För som medlem i Odd Fellow är Du en del av en fast sammanlänkad kedja, där Du ger av din kunskap, Din erfarenhet och Din människokärlek och du kan vara förvissad om att få minst lika mycket tillbaka.

Kostnader
I Rebeckalogen nr 55 Cecilia Wasa är årsavgiften för närvarande 1680 kr. Inbetalning av månadsavgift (140 kr/månad) kan ske genom inbetalning på bankgiro 5239-1273 eller kontant till finanssekreteraren efter logesammanträdets slut. Avgiften betalas månadsvis eller i förskott för valfritt antal månader. Inträdesmånaden är avgiftsfri. Utöver årsavgiften betalas inför varje logegrad en gradavgift på 300 kr/grad. I logen förekommer fyra grader och dessa 1200 kr är fördelade på flera år. Logens högtidsdräkt är svart långklänning eller svart kavaj/jumper/blus med lång svart kjol samt vita handskar.

Varje logekväll avslutas med en gemensam måltid som var och en själv betalar. Denna måltid brukar kosta ca 100 kr eller mer, beroende på vad man dricker till maten.

Minimiålder för medlemskap är 18 år.

Välkommen som Rebeckasyster i vår loge !